На пръв поглед изглеждаше така, сякаш принц Хари и Меган Маркъл са

...
На пръв поглед изглеждаше така, сякаш принц Хари и Меган Маркъл са
Коментари Харесай

Как противоречията направиха принц Хари и Меган Маркъл по-силни от всякога

На пръв взор изглеждаше по този начин, като че ли принц Хари и Меган Маркъл са били на нормалното ви кралско турне в Нигерия предходната седмица.

Те получиха висшо VIP отношение от локалните водачи. Тя носеше дузина тоалети, всеки от които беше микро-анализиран за значителност. И имаше необходимата почит към принцеса Даяна заглавие в отговор на маслиненозеления блейзър върху напълно бял отбор, който Меган избра за полета назад вкъщи.

Но Хари и Меган несъмнено не бяха кралски бизнес, решението им да се отдръпват от сходни отговорности през 2020 година се трансформира в де факто спиране на връзките – първо с институцията и в последна сметка, по-смущаващо, със фамилията на Хари в друга степен (въпреки че 39-годишният твърди, че е в никакъв случай не е желание и той таи вяра за помирение).

Разбира се, нещастието вероятно не е методът, по който множеството биха характеризирали това, през което са преминали Хари и Меган. Те към момента са богати, към момента са известни и механически към момента са херцог...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР